Valentinsdag 2024

Filtrer
Filtrer efter
Kategori
  1. Valentinsgave til ham 62
  2. Valentinsgave til hende 64

71 varer

pr. side
Faldende orden

71 varer

pr. side
Faldende orden

Valentinsdag

Valentinsdag er dagen, hvor kærligheden værdsættes og hyldes. Vi tager os tid til at gøre lidt ekstra ud af at påskønne og forkæle hinanden. Vi giver smukke blomster, søde gaver og spiser måske ude for at markere dagen. Men hvorfor gør vi egentlig så meget ud af denne ’kærlighedens dag’ og hvad er det der gør, at valentinsdag er en helt speciel dag verden over? Lad os fortælle lidt om betydningen af valentines day, og lad os inspirere dig til at gøre årets valentinsdag til noget helt specielt – år efter år. 

 

Hvornår er det valentinsdag?

Datoen er nem at huske, det er altid valentinsdag den 14 februar i Danmark og mange andre lande. Meget tyder på at datoen blev fastlagt af flere grunde, i middelalderen gav det mening at datoen var den 14 februar; det var nemlig den dag fuglene begyndte deres parringssange, hvilket jo også en en slags kærlighed. Valentinsdag 2021 falder derfor på en søndag og valentinsdag 2022 er en mandag. Faktisk er februar en af de måneder der er bedst for parforhold og har færrest skilsmisser. Er det mon tilfældigt? Det er vi ikke helt sikre på at det er... Historien om valentinsdag

Valentinsdag har været markeret i mange år over hele verden, der er en smule uenighed om den præcise oprindelse, men meget peger på at valentinsdag stammer fra Italien, da det opstod i 400-tallet, efter den romerske sankt Valentin, hvilket også forklarer grunden til at hvorfor det hedder valentinsdag. Selve oprindelsen er der som sagt forvirring omkring, især da der findes adskillige sankt Valentin. Heldigvis kender vi til noget af den nyere historie med meget større præcision:

Den første fejring af valentinsdag vi med sikkerhed kender til, skete i år 1415 i England. Det skete i form af et brev skrevet af Charles, hertug af New Orleans. Han skrev til sin kone, da han selv sad fanget i Tower of London, efter at han blev taget til slave. 

Helt så dramatisk blev fejringen af valentinsdag heldigvis ikke ved med at være, og i omkring 1800 tallet blev valentinsdag fejret mere flittigt rundt omkring i Europa, hvor det første kommercielle valentinskort endelig så dagens lys i 1840’erne. 

Men måske er det netop denne hertug, vi skal lære noget om hvorfor at man holder valentinsdag. Det handler i bund og grund om at påskønne hinanden i dagligdagen, mens vi har hinanden. For uanset hvilken ugedag det er, fejrer vi altid valentinsdag den 14 februar. Denne ene dag om året markerer vi i vores kalendre, og vælger at gøre noget specielt – uanset om dagen falder på en grå mandag, eller en dejlig lørdag, hvor man alligevel har tid og fri hele dagen. Hertugen savnede i sandhed sin kone ekstra meget, da han netop ikke havde hende hos sig. Derfor er det vigtigt at værdsætte hinanden i hverdagen, uanset hvilken dag på ugen det er. 

 

Hvad betyder valentinsdag?

Trods der er uvished om den præcise oprindelse, taget de adskille sankt Valentin’er i betragtning, er budskabet altid det samme – kærlighed. Valentinsdag er derfor også ofte kendt som kærlighedens dag, hvilket virkelig understreger dagens vigtighed. Kærlighed kommer nemlig i mange afskygninger, men ens for dem alle er at de har grund i nogle dybe følelser i en, og følelser som disse bør altid værdsættes. Valentinsdag er også kendt som ’de elskendes helligdag’ dog er valentinsdag ikke en helligdag. Det er forskelligt fra til person til person hvor meget man vælger at gøre ud af valentinsdag, men personligt synes vi at det er en oplagt mulighed for at forkæle hinanden og være med til at skabe en helt speciel dag. Valentinsdag i Danmark

I Danmark, og i mange andre lande, fejres valentinsdag altid den 14 februar – og det er en dato der er absolut værd at huske på. Selvom det er forskelligt hvor meget man vælger at gøre ud af dagen, er det en sød måde at påminde hinanden om hvor meget man holder af hinanden. 

Det er alment kendt at valentinsdag er mest udbredt i USA. På den tid af året har deres postvæsen ekstra travlt med at få uddelt breve og romantiske gaver til de mange par; faktisk regner man med at der bliver sendt omkring en milliard postkort ud i kærlighedens tegn omkring denne dag.

I Danmark er der langsomt med sikkert opstået en stigende tendens til at danskerne vælger at fejre valentinsdag, og vi forstår godt hvorfor. Valentinsdag kom for alvor til Danmark i 1990’erne, det har dog været forsøgt introduceret tidligere, men vi har først virkelig taget ideen med dagen til os i nyere tid. En del kritik har gået på at det er en amerikansk dag, der i bund og grund handler om penge. Men valentinsdag behøver ikke at være en dyr dag, det vigtige består i budskabet, nemlig at det er kærlighedens dag.

Men hvad skal man så købe til valentinsdag? Der er mange ting man kan gøre for at gøre årets valentinsdag speciel. En klassiker er at sende et kort til sin udkårne, eller måske give blomster, en bamse eller chokolade. Hos os på GetSpecial har vi et væld af forskellige søde og romantiske gaveæsker og pakker, som er oplagte gaveideer til valentinsdag - især hvis du er på udkig efter at gøre din partner helt blød i knæene og om hjertet. 

Flere og flere restauranter og butikker vælger desuden at gøre opmærksom på deres bud på en romantisk dag hos dem, bestående af masser af hygge og romantik, i form af stearinlys, romantiske gaver og oplevelser. 

Uanset om du og din partner har planlagt at bruge dagen sammen, i ikke har meget tid sammen, eller måske først ses en anden dag, er der mange muligheder for at fejre kærlighedens dag på alligevel. 

Det tager ikke lang til at aflevere en gave eller sende en sød besked, men det tager lang tid at glemme at man har fået den! Alternativt kan du også vælge få tilsendt en sød gave til hans eller hendes adresse, for virkelig at give en glædelig overraskelse til din partner og minde hinanden om dagen og dens betydning, selv hvis i ikke bruger den sammen. Hos GetSpecial leverer vi gaver lige til døren og bestræber os på altid at levere inden for 1-2 hverdage. Valentinsdag behøver ikke at koste mange penge for at få budskabet frem, hvilket historien om kærlighedens dag minder os om – et sødt brev var nok til at markere dagen. 

 

Valentinsdag for singler

Der er ingen rigtig eller forkert måde at fejre valentinsdag på, så derfor kan valentinsdag nemt være en fantastisk anledning til at fejre sig selv. Ingen bruger ligeså meget tid med sig selv som du, du kender dig selv og du ved præcis hvorfor du bør forkæles og hyldes – så hvorfor ikke gøre noget ekstra ud af lige netop kærlighedens dag på valentinsdag den 14 februar? Faktisk er det kun din fantasi der sætter grænser for hvordan du ønsker at fejre valentinsdag som single, så uanset om du har lyst til at bruge din dag alene med en æske af vores personlige chokolade eller at give dig selv en smuk buket med evighedsroser som holder sig smukke i flere år, sådan at du kan beundre dem fra tid til anden og påmindes præcis hvorfor du valgte at give dem til dig selv, eller du vælger at bruge dagen ude med venner og veninder, er der masser af muligheder for at forkæle dig selv og gøre valentinsdag som single til en helt speciel og sjov dag. Kærlighedens dag kan være mange ting, men budskabet er ganske enkelt; det handler om kærlighed og der findes mange slags kærlighed. Hvad giver man til valentinsdag?

Som tidligere nævnt, så er der ikke nogen rigtig eller forkert måde at fejre valentinsdag på. Det er en dag som er forholdsvis ny i Danmark, for nogle mere end andre. Trods vi ved at det har været fejret flittigt verden over i mange århundreder, så er det stadig noget vi langsomt er ved at vænne os til. Derfor er det et helt naturligt at spørge sig selv hvad man skal købe til valentinsdag eller hvad man skal lave på valentinsdag. 

Som vi så på historien om dagens oprindelse, så stammer Valentinsdag fra Italien og der startede markeringen af dagen med et kærlighedsbrev. I dag sendes der stadig millioner af breve til valentinsdag verden over. Det er oftest mest kvinderne der sender et brev til deres partner, hvor mænd ofte vælger at købe en gave til valentinsdag i stedet. Udover et kort, er klassiske valentinsdagsgaver blomster (gerne roser eller andre røde blomster), chokolade og bamser. Da dagen er forholdsvist ny at fejre i Danmark er der også mange kreative bud på hvordan dagen fejres. På GetSpecial har vi mange af klassikerne, men med et moderne og personligt twist. Vores gaveideer til valentines day kan nemlig personaliseres med egne billeder og tekst. Vores bud på hvad man giver på valentinsdag er derfor personlige gaver, da personlige gaver ofte efterlader stort indtryk hos modtageren, og det er vel lige netop det man gerne vil, på kærlighedens dag. Find inspiration til valentinsdag 

 

Hos GetSpecial fejrer vi selvfølgelig også valentinsdag med stor stil. Vi synes at kærligheden bør hyldes og at valentinsdag er en smuk anledning til at gøre det, og samtidig bryde ud af hverdagens vaner for en kort stund. Vælg mellem et stort udvalg af søde og romantiske gaveideer til årets valentinsdag til hende og ham. Lad dig inspirere af vores gaveunivers, der bugner med søde og personlige gaveideer til valentinsdag. Du kan for eksempel kan finde og vælge mellem mange forskellige peronlige bamser med hjerter, æsker med smukke evighedsroser der holder sig smukke år efter år, personlig chokolade med tekst og eget billede, hjertepuder, søde billederammer og flere forskellige pakker hvor vi har kombineret gaverne for dig, sådan at du kan give den ultimative valentinsdagsgave til den du holder allermest af.  Alle vores gaver kan personliggøres med for eksempel egne billeder eller tekst, sådan at årets gaveide til valentinesdag bliver noget helt unikt – år efter år. 

Vi vil vove at påstå at vores gaver er noget helt specielt og unikt, da vores gaver kan personaliseres, sådan at ingen i hele verden står med det samme færdige produkt i hænderne. Vores gaver er unikke, ligesom jeres situation er unik. Vi sætter en stor ære i at være en vigtig del af at gøre valentinsdag til en vigtig dag i jeres liv og vi sørger derfor for hele tiden at have et stort udvalg af gaveideer til ham og hende til valentinsdag. Vi opdaterer desuden løbende vores sortiment og vi sætter en stor ære i at udvælge de bedste gaveideer til valentinsdag, vi er for eksempel specielt stolte af vores smukke evighedsroser som kan holde sig flotte i op til flere år med den rette pleje.  Vi har derfor flere pakker hvor vi har inkluderet roserne sammen med andre klassikere, såsom søde bamser med hjerte eller romantiske gaveæsker med uimodståelig chokolade. 

Glædelig valentinsdag

Vi vil gerne benytte muligheden til at ønske jer en rigtig glædelig valentinsdag, uanset om du er single eller i et forhold, er det en vigtig dag med et vigtigt budskab. Husk, at vi altid er klar med et væld af gode gaveideer til årets valentinsdag, og alle andre specielle begivenheder.  Vi ønsker jer alle en rigtig glædelig kærlighedsdag med dem i holder allermest af! 

Altid hurtig levering

Husk at vi på GetSpeial altid har hurtig levering, sådan at vi kan komme dig til undsætning hvis du alligevel glemte at datoen for valentinsdag (altid) er den 14 februar. Selv hvis dig og din partner ikke er sammen på dagen, så har du stadig muligheden for at få tilsendt hendes eller hans gave, lige til døren.

Vi leverer til hele verden – kontakt os venligst hvis det land du gerne vil sende til, ikke står som en mulighed på vores forsendelsesliste; så vender vi tilbage til dig med en løsning hurtigst muligt. Vi bestræber os på altid at have 1-2 hverdages leveringstid i Danmark og i Sverige.