Mors Dag

gave til more

Det er vigtigt at forkæle sin mor – og i særlig grad på mors dag.

Mor er den bedste i verden! Det ved vi jo godt alle sammen. Nu har du muligheden for at sende en sød besked til din mor, skrevet i chokolade. Måske er det mors dag eller måske er det hendes fødselsdag, men hvad kunne være sødere og mere betænksomt end en lille, fin hilsen til din helt særlige og vidunderlige mor, som hun sent vil glemme? Forkæl din mor med søde ord der også smager sødt og fantastisk.

19 varer

pr. side
Faldende orden

19 varer

pr. side
Faldende orden

Mors dags

Hvis der er et menneske i dit liv, som fortjener en særlig gave, så er det din mor.

Hvorfor ikke sende hende en speciel mors dags gave. Har du svært ved at finde ideer til mors dags gave, så kan vi hjælpe dig, send chokolade til mors dag, men ikke bare chokolade, gør den personlig, så din mor ved, du holder af hende. Vi har gaveideer til mors dag, personlige gaver som du selv kan sætte dit personlige præg på og skrive et budskab, som er så personligt, som du tør.

Send en chokoladegave og få inspiration hos os til mors dags gaver, eller gaven til mormor. Så skal du sende en chokoladegave til mor eller mormor, så er det hos os, du finder den mulighed for at gøre det personligt, send ikke kun chokolade, men også et budskab til den person, som har betydet så meget i dit liv.

Du kan bestille dem i forskellige størrelse, og du kan fuldstændig selv bestemme hvad der skal stå skrevet i de chokolader, som du sender, det er kun din fantasi og vovemod, som sætter grænser. Hvem ved et frieri med chokolade er en ny og spændende måde, det er op til dig og dit vovemod.