Kop med billede

Temo-Krus

Hurtig levering 1-2 hverdage

Kop med billede

Minimal Price: kr 139,00 139

Giv en personlig gave der bliver ved med at glæde.

Med et personligt krus kan gavens modtager nyde godt at det minde som billedet gengiver. Vi har et udvalg der strækker sig over krus med personlige billeder, magiske krus hvor dit personlige billede langsomt bliver frembragt, når den varme kaffe eller the rammer kruset - eller hvad med et krus, med både en personlig tekst og et billede?

Denne betænksomme gaveide er et hit til mange lejligheder og giver mulighed for at frembringe gentagende smil, hos både modtager, giver og de som måtte se kruset. 

 

Skab glæde ved at give en gave der giver smil på læben og frembringer minder.

Et personligt krus er en måde at liste lidt ekstra glæde og magi ind i enhver hverdag.

Vi tilbyder flere forskellige designs af personlige kopper, hvad der går igen ved dem alle, er at du kan designe dem lige præcis som du ønsker. På den måde har du muligheden for at skabe en unik gave, som ovenikøbet kan gives til alle aldersgrupper.

Denne gaveide er oplagt til fødselsdagsgaver, julegaver, bryllupsdagsgaver, årsdage, mors dag, fars dag, eller måske blot for at mindes en speciel situation, der enten er for sjov eller god til ikke at mindes. Det er kun din fantasi der sætter grænser. Husk at vi altid har hurtig levering, sådan at vi lynhurtigt kan hjælpe dig med at pifte hverdagen lidt op, og samtidig skabe glæde hos dine nærmeste.