Evighedsroser

Forestil dig, at du kunne give en ægte blomst, som aldrig ville visne! Blomster er en klassisk og tidsløs gave, som er passende til mange lejligheder, lige fra værtindegaver til roser til ens særligt udkårne. Ens for dem alle, er dog at de desværre visner kort tid efter at de bliver modtaget. De er med andre ord en smuk, men kort glæde.
Evighedsroser

Minimal Price: kr 199,00 199

Fastfrys et minde eller et øjeblik ved at give en ægte evighedsrose.

Disse roser er 100% naturlige og forskellen mellem disse og plastiskblomster er derfor slående.
Fremstillingsprocessen er meget omhyggelig og foregår således, at de flotteste roser bliver udvalgt og plukket på netop dét tidspunkt, hvor de fremstår allerflottest.

Herefter bliver de behandlet med en særlig mikstur bestående af andet glycerin og andre planteelementer. Efter få dage er behandlingen færdig og resultatet taler for sig selv!
Rosen vil fastholde sit smukke udseende for måneder, endda år, til stor beundring for enhver tilskuer.


Denne skånsomme og økologiske fremstillingsproces gør det muligt at fastholde det bedste øjeblik i
blomstens udseende, hvilket giver dig muligheden for at fastholde det øjeblik, hvor rosen blev overbragt.


Evighedsblomster kan haves i en lang periode. Det forventes at en rose der bliver placeret på en hylde i en vase kan holde sig mellem 1 til 3 år. Hvis rosen bliver opbevaret i en lukket beholder – som en glasmontre, kan de holde endnu længere tid.


Giv en velset klassiskker med et twist, der gør det muligt at mindes og nyde din gave i mange år.


På GetSpecial har vi forskellige spændende gaveæsker med evighedsroser. De kan fås for sig selv, eller sammen med blandt andet chokoladegaveæsker med evighedsroser. Bestil en personlig og unik gave til en du holder af, med GetSpecial’s smukke evighedsroser, og sikr dig årets gaveide til enhver lejlighed, uanset om du leder efter en romantisk gave, eller en passende gave til ham eller hende.