5 gode grunde til at evighedsroser er årets sødeste gaveide

Hvad er bedre end at give smukke roser? Det må da næsten være at give smukke, naturlige roser, velvidende om at de ikke vil visne!

Roser er en klassiker som aldrig går af mode, og med god grund. De flotte, røde blomster kan lyse ethvert hjem og ansigt op. Roser er nemme at give og dejlige at modtage. Det er en gaveide som passer til flere anledninger; såsom konfirmationsgaver, romantiske gaver eller andre begivenheder som skal markeres og huskes som noget helt specielt. 

Hånden på hjertet - husker du ikke de gange du har fået blomster af en du holder af? Samtidig husker du nok også mindst lige så godt hvor ærgerligt det er, når selvsamme blomster visner.

Evighedsroser holder, som deres navn hentyder, nemlig rigtig rigtig længe og holder samtidig dermed mindet i live i mindst lige så lang tid.  

Vi opremser her 5 gode grunde til at netop evighedsroser er den perfekte og sødeste gaveide, hvis du leder efter noget helt specielt:

1 - Den første grund er næsten foræret på forhånd. Nemlig holdbarheden på disse smukke roser. Roserne kan holde sig flotte i flere år, hvis de blot bliver passet en smule på. Grunden til dette er, at roserne er blevet plukket da de blomstrede på deres højeste og derefter blevet behandlet, så de kan holde deres udseende i op til flere år efter at de er blevet plukket. Det er derfor vigtigt at bemærke, at vores evighedsroser er helt ægte roser og på ingen måde kan sammenlignes med plastikblomster.

En ekstra fordel er, at så længe roserne ikke er visne, så vil de med sikkerhed modtage flere beundrende blikke dagligt, blikke der vil minde modtageren om da han eller hun fik overbragt de smukke roser, og de følelser der fulgte med. Evighedsroser er derfor en gave der bliver ved med at give og sprede glæde omkring sig.

 

2 - Roser ofte lig med romantik og er derfor en oplagt gaveide til romantiske gaver til din eneste ene. Måske skal i fejre årsdag, valentinsdag, bryllupsdag eller måske har du endda planer til at fri til din udkårne? Uanset grunden, så skal der bare nogle gange noget ekstra til, for at lade begivenheden blive en del af et perfekt og uforglemmeligt minde som i har sammen. Vores evighedsroser er en stilfuld klassiker med et twist, som bare aldrig bliver for gammel til at give. Vær med til at sprede lidt romantik i hverdagen, eller pift enhver romantisk anledning op, med en naturlig rose med meget lang holdbarhed.  

 

3  - Evighedsroser kan med fordel bruges som gaveide til større begivenheder, som for eksempel konfirmation, barnedåb, studentergave, en gave til de nybagte forældre, en sød gave til din bedste veninde eller måske en overdådig værtindegave - mulighederne er uendelige. Begivenheder som disse, vil blive husket længe efter de er afholdt, og i den forbindelse er det ofte rart at have et fysisk minde sammen med. Vær med til at markere en helt speciel dag med nogle du holder af. Da roserne holder sig smukke i lang tid, kan de med fordel bruges i enhver indretning, sådan at de kan blive ved med at sprede glæde omkring sig.

4 – Vores evighedsroser kommer i flere forskellige typer af flotte gaveæsker, sådan at du kan finde netop den gave, der passer til præcis dine behov. Så uanset hvilken type af gave du leder efter, kan du finde gaveinspiration her. Vælg mellem æsker med blandt andet roser, chokolade med egen tekst og endda bamser. Vi vil næsten garantere at den heldige modtager af gaven aldrig har set noget lignende! Ved at have forskellige æsker at vælge mellem, kan vi sikre at du finder den perfekte gaveide til begivenheden. Få frihed til at designe din helt egen gave og skab noget helt unikt. Vælger du en gaveæske med roser og chokolade, kan du vælge mellem forskellige størrelser af gaveæsker. Chokoladen er nemlig opdelt i små kvadratiske stykker, der hver kan udgøre et bogstav eller en emoji. Du kan selv angive hvad der skal skrives i chokoladen. Lad dig inspirere af vores flotte gaveæsker med evighedsroser  

5 – Hvis du ønsker at give en gave som aldrig bliver glemt og samtidig giver et stort indtryk, så er vores evighedsroser et godt bud. Lige meget om du planlægger at give de smukke roser som en gave for sig selv, eller som en gennemført prik over i’et sammen med for eksempel en oplevelse, eller i kombination med vores flotte gaveæsker, så vil evighedsroserne være med til at skabe et stort og uforglemmeligt indtryk hos hende eller ham. Roser er en enkel og nem ting at give, men følelsen af at modtage dem er alt andet end det.

 

17 Item(s)

Vis pr. side
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
Faktisk kunne vi blive ved med at opremse gode grunde til at evighedsroser er en fantastisk gaveide til en du holder af. Vi håber dog på, at du kan se dig selv i en af de ovenstående beskrivelser, og hvordan du kan overbringe de smukke roser til en du har nær, og være med til at skabe et smukt øjeblik. Vores evighedsroser og gaveæsker er kun et par få klik væk. Evighedsroser er en oplagt gaveide til mange lejligheder, spørgsmålet er blot hvem der mon skal være den heldige der får dem? Glæd en du holder af med en sød gave, som sent - eller i bedste fald, aldrig vil blive glemt. Hos GetSpecial har vi altid et stort udvalg af sjove, søde og spændende gaveideer, som alle kan personaliseres og skræddersyes efter dine behov og ønsker. Vores sortiment af gaveideer opdateres jævnligt. Vi tilbyder hurtig levering -  altid 1-2 hverdages leveringstid i Danmark og i Sverige. Desuden kan vi sende til hele verden - kontakt os venligst, hvis det ønskede land ikke findes på vores forsendelsesliste, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.