Tillykke med det flotte resultat

icon Unik gaveidé til enhver begivenhed
icon Fri fragt - ved køb over 499kr
icon Hurtig levering - 1-3 hverdage
icon Bestil inden kl 15 sendes samme dag
icon Vi kan levere gaver til døren
icon Kundeservice kl 10:00 - 15:00

Skriv en anmeldelse


259,00 kr

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

’Tillykke med det flotte resultat’ gaveæske i chokolade

Kender du en, som har klaret noget ekstra godt? Et godt resultat er altid værd at fejre! Uanset om det er en eksamen med topkarakter, en gennemført uddannelse eller en milesten personlig eller arbejdsmæssig milesten der er passeret, er det værd at anerkende og fejre.

Chokolade er en klassiker, når noget skal fejres. Her har du muligheden for at give en velkendt klassiker et twist, nemlig at din besked er trykt i chokoladestykkerne.

Chokoladegaveæsken kommer i flot og stilfuld indpakning med teksten: ’Tillykke med det flotte resultat’. 2 gule stjerner før og efter ordet ’resultat’ fremhæver tekstens budskab.

Glæd en du holder af, med en personlig gave som både glæder og smager godt. 100% UTZ Certified chokolade fra den belgiske mærke Barry Callebaut.

Ingredienser:

sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlig vanilje aromastoffer, skummetmælkspulver, kondenseret sødmælk, vand, befugtningsmidler: E422, fødevarer syre: E330-E340, farvende midler: E102-E110-E122: aktiviteten og opmærksomhed hos børn kan have negativ indflydelse. -E151 E133, konserveringsmiddel: E202, fortykningsmiddel: E440. Mindst 31% kakaotørstof.

Bedømmelser