Tillykke med den lille baby

229,00 kr
SKU
Tillykke med den lille baby

En lille ny er en fantastisk hændelse, som spreder glæde hos mange. En sådan familieforøgelse er en glædelig begivenhed, som i den grad skal fejres og mindes.

Overrask de nybagte forældre med en sød og flot chokoladeæske med teksten: ’tillykke med den lille baby’, skrevet ind i alt 30 stykker belgisk chokolade.

De dekorative og uimodståeligt lækre stykker hvid chokolade og mælkechokolade udgør en personlig og speciel gave til de nye forældre, om end de nænner at spise det eller ej.

Den flotte indpakning gør desuden at gaveæsken får et stilfuldt udseende, som vil pynte på ethvert gavebord og vil give et indtryk der sent vil blive glemt. 


100% UTZ Certified chokolade fra den belgiske mærke Barry Callebaut.

Mælkechokolade og hvid chokolade med en farvet billede

Ingredienser:

sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlig vanilje aromastoffer, skummetmælkspulver, kondenseret sødmælk, vand, befugtningsmidler: E422, fødevarer syre: E330-E340, farvende midler: E102-E110-E122: aktiviteten og opmærksomhed hos børn kan have negativ indflydelse. -E151 E133, konserveringsmiddel: E202, fortykningsmiddel: E440. Mindst 31% kakaotørstof.