Personlig slikkrukke

slik gave

Hvem vil ikke gerne huskes hver gang nogen tager et stykke slik fra deres helt personlige slik krukke? Nu kan du skrive din egen besked til nogen du holder af på en fin krukke fyldt med slik. Det har aldrig været lettere at sende en særlig besked. Du vælger beskeden og vi skaber den for dig. Du kan også dekorere yderligere med billede eller symboler. Send en krukke til din specielle far, din elskede kæreste eller den onkel der altid er der for dig, når du har brug for ham - og giv dem et smil på læben med deres egen personlige besked.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

De fleste mennesker har en sød tand, om de vil være ved det eller ej.

En personlig slikkrukke er derfor en sjov og lækker gaveide som er passende at give til mange anledninger. Vær med til at designe en helt speciel krukke som vil være et festligt indslag til mange lejligheder – så sørger vi for at fylde den med lækkerier.

De forskellige mærkater på krukken kan designes med billeder og tekst, sådan at du nemt kan finde den helt perfekte beholder med personligt slik.

Dette er en oplagt gaveide til kollegaen, familien og vennerne. Når indholdet er spist, kan krukken blive genbrugt til enten mere slik, eller opbevaring.

Den vil udgøre en dekorativ genstand, som altid vil minde modtageren om dengang du gav krukken til vedkommende. Hvem ved, hvis du er heldig når du måske lov til at smage.