Tillykke til årets student

229,00 kr
SKU
Tillykke til årets student

Årets studenter uden tvivl nogle af årets stolteste mennesker – med god grund. Flere års skolegang og mange eksaminer er endelig klaret, gennemført og bestået!
Studentertiden er en vigtig begivenhed som bliver husket i mange år og som skal fejres.
Her har vi et bud på en fantastisk studentergave til ham eller hende. Denne flotte og smagfulde chokoladeæske, bestående af 30 stykker lækker belgisk chokolade er ikke ’bare’ en chokoladeæske. De firkantede chokoladestykker udgør teksten: ’Tillykke til årets student’ og er dermed en gaveæske der kan vække begejstring som en studentergilde gave. Den stilfulde indpakning er med til at give æsken et eksklusivt look.
Glæd årets student med årets personlige studenter gave til ham eller hende og vær med til at gøre denne specielle tid forglemmelig.

100% UTZ Certified chokolade fra den belgiske mærke Barry Callebaut.

Ingredienser:

sukker, kakaosmør, sødmælkspulver, kakaomasse, emulgator (sojalecithin), naturlig vanilje aromastoffer, skummetmælkspulver, kondenseret sødmælk, vand, befugtningsmidler: E422, fødevarer syre: E330-E340, farvende midler: E102-E110-E122: aktiviteten og opmærksomhed hos børn kan have negativ indflydelse. -E151 E133, konserveringsmiddel: E202, fortykningsmiddel: E440. Mindst 31% kakaotørstof.

Specifikationer
Disable Gift Wrap for This ItemNej
Use price of simple productsNej