En bamse, som holder et hjerte med teksten ”Love you loads.” 25 centimeter

icon Unik gaveidé til enhver begivenhed
icon Fri fragt - ved køb over 499kr
icon Hurtig levering - 1-2 hverdage
icon Bestil inden kl 15 sendes samme dag
icon Kundeservice kl 10:00 - 15:00

Skriv en anmeldelse


249,00 kr

Lagerstatus: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Er du på jagt efter en sød gave at give på Valentinsdag? Hvorfor ikke sende en bamse. Når man sender en bamse, så ved modtageren med det samme, hvad det betyder- ægte kærlighed og masser af omsorg. Der findes mange søde bamser med hjerter at vælge imellem. Leder du efter en bamse som ligner den, du havde som barn, så passer den søde bamsebjørn perfekt. Bamsen er brun og holder et rødt hjerte med teksten ”Love U Loads.”

Farve: Brun

Størrelse 25 centimeter


Hvis du leder efter en sød gave at give væk på Valentinsdag, hvorfor så ikke sende en bamse?

Når du sender en bamse gave, så ved modtageren med det samme, hvad det betyder- ægte kærlighed og masser af kærlige tanker.

Der er mange bamser med hjerter at vælge imellem. Leder du efter en bamse, som ligner den du genkender fra din barndom, så er denne her som taget ud af fortiden, den ligner på en prik den klassiske teddybjørn som alle kender. Bamsen er brun og holder et rødt hjerte med teksten ”Love U Loads.”

En sød bamse med en personlig besked. En fantastisk nuttet gave at give til en, som du virkelig holder af. Det er ikke kun en perfekt gave til kæresten, men du kan bruge den som en gave til alle, som du holder rigtig meget af.

Farve: brun

Højde: 25 centimeter

Bedømmelser